178 messages over 23 pages: << Previous 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 ... 22 23 Next >>
prz_ Tetraglot Senior Member Poland last.fm/user/prz_rul Joined 4857 days ago 890 posts - 1190 votes Speaks: Polish*, English, Bulgarian, Croatian Studies: Slovenian, Macedonian, Persian, Russian, Turkish, Ukrainian, Dutch, Swedish, German, Italian, Armenian, Kurdish
| Message 161 of 178 27 September 2012 at 1:13am | IP Logged |
Homogenik wrote:
bo jest za dużo ludzi i
mówią razem, jeden na drugim i ostatecznie krzyczą w stanie histerii. |
|
|
Ja przepraszam, ale to brzmi BARDZO zabawnie :) Nawet nie ma w sumie błędów gramatycznych, ale połączenie tych wyrazów jest przekomiczne :)
Sam bym chciał stworzyć tak finezyjne zdanie!
1 person has voted this message useful
| Homogenik Diglot Senior Member Canada Joined 4822 days ago 314 posts - 407 votes Speaks: French*, English Studies: Polish, Mandarin
| Message 162 of 178 27 September 2012 at 3:42pm | IP Logged |
Tak naprawdę, Polacy w tym programie radiowym mnie inspirowali. Najzabawniejszy jest moment kiedy Monika
Olejnik musi powtarzać kilka razy nazwę osoby, która próbuje mówić, bo żadnego słuchacza, ani żadnego gości
tego programu, nie może rozumieć kto mówi, ani co jest temat dyskusji. „To skandal!!!" O, i też jest hałas jedzenia i
sztućca wyłaniają się z zgiełku dyskusji. Tak naprawdę, w tym programie potrawą jest porozumienie.
| prz_ Tetraglot Senior Member Poland last.fm/user/prz_rul Joined 4857 days ago 890 posts - 1190 votes Speaks: Polish*, English, Bulgarian, Croatian Studies: Slovenian, Macedonian, Persian, Russian, Turkish, Ukrainian, Dutch, Swedish, German, Italian, Armenian, Kurdish
| Message 163 of 178 27 September 2012 at 9:46pm | IP Logged |
Homogenik wrote:
Tak naprawdę, w tym programie potrawą jest porozumienie. |
|
|
Haha :D O BOŻE, Homogeniku, Twoje komentarze są boskie!
| Serpent Octoglot Senior Member Russian Federation serpent-849.livejour Joined 6595 days ago 9753 posts - 15779 votes 4 sounds Speaks: Russian*, English, FinnishC1, Latin, German, Italian, Spanish, Portuguese Studies: Danish, Romanian, Polish, Belarusian, Ukrainian, Croatian, Slovenian, Catalan, Czech, Galician, Dutch, Swedish
| Message 164 of 178 10 December 2012 at 12:56am | IP Logged |
Będę w Polsce w styczniu! Szkoda, że nie pojadę do Poznania, tylko do Warszawy i Wrocławia. Czy ktoś chce/może sie spotkać? :)))
Edited by Serpent on 12 December 2012 at 1:53am
| Julie Heptaglot Senior Member PolandRegistered users can see my Skype Name Joined 6901 days ago 1251 posts - 1733 votes 5 sounds Speaks: Polish*, EnglishB2, GermanC2, SpanishB2, Dutch, Swedish, French
| Message 165 of 178 10 December 2012 at 1:45am | IP Logged |
Szkoda, że nie będziesz w Poznaniu! Ale chętnie się spotkam, jeśli tylko czas pozwoli -
do Warszawy albo Wrocławia nie mam daleko. Swoją drogą, zawsze możesz spróbować wpaść do
Poznania po drodze z Warszawy do Wrocławia albo w drugą stronę :). Nie jest to co prawda
najbardziej bezpośrednie połączenie, delikatnie mówiąc, ale zawsze jakaś opcja.
| Gosiak Triglot Senior Member Poland Joined 5124 days ago 241 posts - 361 votes Speaks: Polish*, English, German Studies: Norwegian, Welsh
| Message 166 of 178 10 December 2012 at 2:27am | IP Logged |
Ja jestem z Wrocławia i nie mam żadnych planów wyjazdowych na styczeń. Bardzo chętnie się z Wami spotkam. Zapraszam ;)
| Covered Tetraglot Newbie Brazil Joined 4954 days ago 2 posts - 2 votes Speaks: Portuguese*, English, German, Japanese Studies: Norwegian, Mandarin, Russian, Polish, Arabic (classical)
| Message 167 of 178 30 December 2012 at 4:55pm | IP Logged |
jadę do Wrocławiu w lutym, ale nie znam atrakcyjnośći turystycznych miasta haha
| Serpent Octoglot Senior Member Russian Federation serpent-849.livejour Joined 6595 days ago 9753 posts - 15779 votes 4 sounds Speaks: Russian*, English, FinnishC1, Latin, German, Italian, Spanish, Portuguese Studies: Danish, Romanian, Polish, Belarusian, Ukrainian, Croatian, Slovenian, Catalan, Czech, Galician, Dutch, Swedish
| Message 168 of 178 30 December 2012 at 7:38pm | IP Logged |
Tutaj jest video o Wrocławiu po rosyjsku :) http://www.youtube.com/watch?v=krv3WaVLkuQ Ja chyba też będę napisała przy mój podróż kiedy wracam :) (jestem we Wrocławiu 4-8 stycznia:))
|
You cannot post new topics in this forum - You cannot reply to topics in this forum - You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum - You cannot create polls in this forum - You cannot vote in polls in this forum
This page was generated in 0.4082 seconds.
DHTML Menu By Milonic JavaScript
|