11 messages over 2 pages: 1 2 Next >>
Ponape Pentaglot Groupie Spain Joined 5960 days ago 42 posts - 58 votes Speaks: Spanish*, French, English, German, Italian Studies: Greek, Basque, Swahili, Tagalog, Arabic (classical), Quechua, Vietnamese, Turkish, Korean, Serbo-Croatian, Hindi
| Message 1 of 11 19 December 2009 at 4:27pm | IP Logged |
Αν πρέπει να προτιμάτε μόνο ένα νησί, προτιμάτε την Μύκονο ή Την Θήρα; Εγό θέλω να ταξιδέυω, αλλά δεν ξέρω σε ποιό νησί. Πώς είναι διαφορετικά; Ευχαριστώ!
1 person has voted this message useful
|
Iversen Super Polyglot Moderator Denmark berejst.dk Joined 6701 days ago 9078 posts - 16473 votes Speaks: Danish*, French, English, German, Italian, Spanish, Portuguese, Dutch, Swedish, Esperanto, Romanian, Catalan Studies: Afrikaans, Greek, Norwegian, Russian, Serbian, Icelandic, Latin, Irish, Lowland Scots, Indonesian, Polish, Croatian Personal Language Map
| Message 2 of 11 19 December 2009 at 5:27pm | IP Logged |
Αν σου ενδιαφέρει πολύ την ιστορία ή τη γεωλογία, ώστε θα επίσκεψεις Θήρα, που είναι ίσως το πρωτότυπο της Ατλαντίδας. Εάν οι παραλίες και νυχτερινή ζωή σε ενδιαφέρει πιο, έτσι ώστε να διαλέξει τον Μύκονο. Και αν δεν μπορείς να κάνεις το μυαλό σου, επιλέξει ένα μεγαλύτερο νησί με τα πάντα, όπως την Κρήτη
2 persons have voted this message useful
| leniko Diglot Newbie Greece Joined 5451 days ago 12 posts - 15 votes Speaks: Greek*, EnglishB2 Studies: German, Japanese
| Message 3 of 11 21 December 2009 at 11:24pm | IP Logged |
Συμφωνώ απόλυτα με τον Iversen. Ανάλογα με το πως ακριβώς θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου, επιλέγεις και το μέρος που σου ταιριάζει. Η Σαντορίνη (Θήρα) είναι από τα πιο δημοφιλή, κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας και μπορείς να κάνεις συνδυασμό διασκέδασης,επίσκεψης αξιοθέατων και μπάνιων. Αν προτιμάς πιο έντονη διασκέδαση, τότε η Μύκονος είναι για σενα. Αν όμως θες να πας σε κάποιο ήσυχο νησί για διακοπές, και η Σαντορίνη αλλά και άλλα νησιά είναι καλά,όπως η Ευβοια, η Αστυπάλαια, η Αμοργός,η Κρήτη,τα Κουφονήσια και άλλα πολλά που θα ανακαλύψεις.
| Asithassa Tetraglot Newbie Greece Joined 5618 days ago 10 posts - 19 votes Speaks: Greek*, English, Italian, Ancient Greek Studies: Finnish, Icelandic, German, Japanese, Welsh
| Message 4 of 11 22 December 2009 at 12:42pm | IP Logged |
Για μένα δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης: η Μύκονος είναι για διασκέδαση, ποτά, ξενύχτια και τέτοια. Η Σαντορίνη όμως... είναι ένα μαγευτικό νησί. Δεν περιγράφεται με λόγια. Αξίζει κανείς στη ζωή του να το δει. Στη Μύκονο τι θα δεις; Κλαμπ και πάλι κλαμπ. Μόνο για τους νεαρούς είναι η Μύκονος, που δεν θέλουν να φανούν "ντεμοντέ" και να λένε πως έχουν πάει. Κάτι σαν παιδική χαρά των νέων. Αλλά στη Σαντορίνη... Η άγρια ομορφιά του ηφαιστείου, οι σπάνιες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι... αξίζουν ένα μακρινό ταξίδι!
3 persons have voted this message useful
| ellasevia Super Polyglot Winner TAC 2011 Senior Member Germany Joined 6140 days ago 2150 posts - 3229 votes Speaks: English*, German, Croatian, Greek, French, Spanish, Russian, Swedish, Portuguese, Turkish, Italian Studies: Catalan, Persian, Mandarin, Japanese, Romanian, Ukrainian
| Message 5 of 11 08 February 2010 at 1:10am | IP Logged |
Υπάρχει επίσης η Κρήτη. Και η Εύβοια είναι επίσης ωραίο νησί. Η Χαλκίδα δεν μου αρέσει, αλλά είναι πολύ όμορφο στο βόρειο του νησιού. Υπάρχουν πολλά μικρά χωριά και οι παραλίες είναι ωραίες.
| Asithassa Tetraglot Newbie Greece Joined 5618 days ago 10 posts - 19 votes Speaks: Greek*, English, Italian, Ancient Greek Studies: Finnish, Icelandic, German, Japanese, Welsh
| Message 6 of 11 25 February 2010 at 8:33pm | IP Logged |
Ελάτε όμως και στην Αθήνα. Μην ξεχνάτε την Αθήνα. Εγώ τη λατρεύω, μάλλον γιατί εδώ μένω. Είναι η πόλη μου. Παρόλο που είναι περίπλοκη και χαώδης, είναι γεμάτη πάθος και ιστορία.
Δώστε της μια ευκαιρία να σας κερδίσει με την ιδιαιτερότητά της.
(Παιδιά, τα μιλάτε αρκετά καλά τα Ελληνικά!)
| Natalia Tetraglot Groupie Poland Joined 5110 days ago 40 posts - 52 votes Speaks: Polish*, English, Spanish, Greek Studies: Russian, Serbian
| Message 7 of 11 29 March 2011 at 8:40pm | IP Logged |
Asithassa wrote:
Ελάτε όμως και στην Αθήνα. Μην ξεχνάτε την Αθήνα. Εγώ τη λατρεύω, μάλλον γιατί εδώ μένω. Είναι η πόλη μου. Παρόλο που είναι περίπλοκη και χαώδης, είναι γεμάτη πάθος και ιστορία.
Δώστε της μια ευκαιρία να σας κερδίσει με την ιδιαιτερότητά της.
(Παιδιά, τα μιλάτε αρκετά καλά τα Ελληνικά!) |
|
|
Εμένα έχει ήδη κερδίσει! Λατρεύω μεγάλες πόλεις!
Οσο για τα δύο νησιά... προτιμώ Θήρα. Η μάλλον όχι προτιμώ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να παω εκεί.
| Polyglot_gr Super Polyglot Newbie Greece Joined 5093 days ago 29 posts - 64 votes Speaks: Greek*, FrenchC2, EnglishC2, GermanC2, Italian, SpanishC2, DutchC1, Swedish, PortugueseC1, Romanian, Polish, Catalan, Russian, Hungarian
| Message 8 of 11 10 May 2011 at 4:43pm | IP Logged |
Αν και λίγο καθυστερημένα, θα απαντήσω ότι η Ελλάδα διαθέτει αμέτρητα νησιά πολύ ομορφότερα από τα δύο που προτείνει ο νηματοθέτης. Όποιος αμφιβάλλει ας γκουγκλίσει "Λευκάδα" ή "Κεφαλλονιά" (images). Θα εκπλαγεί από τη φυσική ομορφιά τους.
|
This discussion contains 11 messages over 2 pages: 1 2 Next >>
You cannot post new topics in this forum - You cannot reply to topics in this forum - You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum - You cannot create polls in this forum - You cannot vote in polls in this forum
This page was generated in 0.4688 seconds.
DHTML Menu By Milonic JavaScript
|