11 messages over 2 pages: 1 2
dominus Newbie Poland Joined 3793 days ago 1 posts - 1 votes Speaks: Polish*
| Message 9 of 11 10 July 2014 at 2:26pm | IP Logged |
Hello, i'm native Polish speaker, if you need advice, im here.
1 person has voted this message useful
| Smelaman Triglot Newbie Ukraine pereklad2013.com Joined 3278 days ago 1 posts - 1 votes Speaks: Azerbaijani, Russian*, Ukrainian Studies: Polish, Slovak, Czech
| Message 10 of 11 27 January 2016 at 12:03am | IP Logged |
Czesc!
Mam na imje Aleksej. Mam 36 lat. Polski jest 5 jazyk ktory znam, rozumiem Polski bardzo dobre, ale bardzo zle znam gramatyku.
Moj jazyk ojczysty jest Rosijskij, potem znam Azerbaizanskij, Angelskij, Ukrainskij. Mogie troche mowic i rozumiec Tureckij, bo jest bardzo podobny do Azerbaizanskego... Troche znam Uzbekskij i Turkmesnkij (500 slow + poczatkowa gramatyka). Tez troche rozumiem Slowackij i Czeskij. Jestem tlumaczem wolnym i jestem gotowy do obcowania.
Wszystkego nailepszego!
Edited by Smelaman on 27 January 2016 at 12:07am
| Derian Triglot Senior Member PolandRegistered users can see my Skype Name Joined 5305 days ago 227 posts - 464 votes Speaks: Polish*, English, German Studies: Spanish, Russian, Czech, French, Mandarin, Japanese
| Message 11 of 11 11 February 2017 at 4:37pm | IP Logged |
Smelaman wrote:
Czesc!
Mam na imje Aleksej. Mam 36 lat. Polski jest 5 jazyk ktory znam, rozumiem Polski bardzo dobre, ale bardzo zle znam gramatyku.
Moj jazyk ojczysty jest Rosijskij, potem znam Azerbaizanskij, Angelskij, Ukrainskij. Mogie troche mowic i rozumiec Tureckij, bo jest bardzo podobny do Azerbaizanskego... Troche znam Uzbekskij i Turkmesnkij (500 slow + poczatkowa gramatyka). Tez troche rozumiem Slowackij i Czeskij. Jestem tlumaczem wolnym i jestem gotowy do obcowania.
Wszystkego nailepszego! |
|
|
Cześć!
Masz korektę:
Mam na imię Aleksej. Mam 36 lat. Polski jest [jest + miejscownik] 5-tym [=piątym] językiem, który znam. Rozumiem polski bardzo dobrze, ale bardzo słabo znam gramatykę.
Mój język ojczysty to rosyjski, znam też azerski, angielski, ukraiński. Potrafię [sprawdź: potrafić vs móc] trochę mówić i rozumiem turecki, bo jest bardzo podobny do azerskiego. Znam trochę uzbeckiego i turkmeńskiego (500 słów + podstawowa gramatyka). Rozumiem też trochę [trochę + dopełniacz] słowackiego i czeskiego. Zajmuję się wolnymi tłumaczeniami i... [Co miałeś na myśli?].
Wszystkiego najlepszego!
Edited by Derian on 11 February 2017 at 4:39pm
|
This discussion contains 11 messages over 2 pages: << Prev 1 2 If you wish to post a reply to this topic you must first login. If you are not already registered you must first register
You cannot post new topics in this forum - You cannot reply to topics in this forum - You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum - You cannot create polls in this forum - You cannot vote in polls in this forum
This page was generated in 0.2305 seconds.
DHTML Menu By Milonic JavaScript
|